Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op af os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundetilfredshed i højsædet

Eksisteret siden 1981

Grundig & effektivt landbrugsarbejde

Entreprenør til alle former for dræning og udgravning​

​Hos Erling's Maskinstation i Tistrup nær Varde og Ølgod har vi mange års erfaring som entreprenør. Vi startede som maskinstation i 1981, hvorpå vi senere begyndte at påtage os opgaver som entreprenør. De fleste af vores entreprenøropgaver består af graveopgaver. Vi endvidere godkendt til at modtage rent jord.

Stor maskinpark til at udføre entreprenørarbejde

Vi råder over en omfattende maskinpark, således vi kan påtage os mange former for landbrugs-, anlægs- og entreprenørarbejde. Vi har blandt andet traktorer, entreprenørmaskiner, jordbearbejdningsudstyr og vogne samt landbrugsmaskiner. De fleste af vores arbejdsopgaver som entreprenør består af forskellige former for jord- og gravearbejde.

Vi udfører blandt andet grave- og entreprenørarbejde inden for:

  • ​Dræning
  • Indkørsler
  • Belægninger
  • Udgravning til fundamentmenter
  • Andre opgaver for en entreprenør​

Vores målsætning er at udføre et godt stykke arbejde til vores kunders tilfredshed. Samtidig bestræber vi os altid på at have et godt forhold til vores stabile kunder. Derudover lægger vi stor vægt på, at vi skal afslutte vores arbejde til aftalt tid. Vi ønsker med andre ord at få så mange tilfredse kunder som muligt.

Kontakt din lokale entreprenør for at få et tilbud

Du er altid velkommen til at få at få mere at vide om vores landbrugs-, anlægs- og entreprenørarbejde, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en arbejdsopgave.

Du kan ringe på telefon 75 29 91 88, hvis du har brug for en entreprenør. Eller du kan sende en e-mail til info@erlingsmaskinstation.dk.​

Adresse

Vejlevej 46
6862 Tistrup

​CVR: ​31209870

Kontakt os

Telefon: 75 29 91 88

E-mail: info@erlingsmaskinstation.dk

Følg os på facebook