Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op af os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundetilfredshed i højsædet

Eksisteret siden 1981

Grundig & effektivt landbrugsarbejde

​Gravearbejde tilbydes af erfarne fagfolk

Hos Erling’s Maskinstation tilbyder vi gravearbejde til private, erhverv og det offentlige i Tistrup, Ølgod og Varde. Skal du til at bygge nyt hus, have gravet ud til kloak eller måske have planeret grunden, er vi klar til at hjælpe dig med jordarbejde - og vi har selvfølgelig de rigtige maskiner til opgaven.

Der kan være mange årsager til at få brug for professionelle fagfolk til gravearbejde. Det er typisk i forbindelse med byggeprojekter, hvor vi har egen maskinstation og mandskab, som kan hjælpe til med at grave, hvor behovet er. Grundet mange års erfaring får du udført gravearbejdet sikkert og præcist.

Få udført gravearbejde til en attraktiv pris

Vi tilbyder gravearbejde til konkurrencedygtige priser og står på mål for kvaliteten af det udførte arbejde.

Det kan eksempelvis være, at du har en entreprenørvirksomhed, der har brug for ekstra mandskab og maskiner til at eksekvere på en opgave med kort deadline.​

Vi hjælper til, hvor vi kan, med gravearbejde og sørger for at finde de rette fagfolk og maskiner til det, du har behov for. Mangler du måske en rendegraver til at grave ud til sokkel til et nyt hus eller anden beboelse, har vi kompetencerne og erfaringen. Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os for at høre mere

Vil du have et uforpligtende tilbud på gravearbejde eller måske høre mere om et længerevarende samarbejde, hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte os på telefon 75 29 91 88 eller på info@erlingsmaskinstation.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Adresse

Vejlevej 46
6862 Tistrup

​CVR: ​31209870

Kontakt os

Telefon: 75 29 91 88

E-mail: info@erlingsmaskinstation.dk

Følg os på facebook