Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op af os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundetilfredshed i højsædet

Eksisteret siden 1981

Grundig & effektivt landbrugsarbejde

Smed til reparation og vedligeholdelse af maskiner

Erling's Maskinstation er den lokale smed i Tistrup nær Varde og Ølgod. Vi laver alle former for smedearbejde ude hos kunderne, men kunderne kan også bringe deres maskiner til vores maskinstation. Vi arbejder som smedie, men vi laver ikke traditionelt VVS-arbejde.

Vi laver smedearbejde hos os eller ude hos kunderne

Vi laver alle former for smedearbejde på maskiner såsom fremstilling af hydraulikslanger og mange andre former for montering, reparation og vedligeholdelse af blandet andet rustfrit stål.

Vi startede maskinstationen i 1981, og i dag laver vi mange former for landbrugs-, anlægs- og entreprenørarbejde. Vi laver også smedearbejde på egne og kundernes maskiner. Vi har en servicebil, så vi kan sende en smed ud til kunderne, hvis det ikke er muligt eller hensigtsmæssigt at bringe maskinen hen til os.

Målsætningen i vores arbejde som erfaren smed er at levere et godt og kvalificeret håndværk. Vi lægger også vægt på, at vi skal have et godt forhold til vores stabile kunder. Vi ønsker endvidere at få så mange tilfredse kunder som muligt, og derfor afslutter vi naturligvis vores smedearbejde til aftalt tid.

Kontakt din lokale smedeværksted for at høre om smedearbejde

Hvis du vil høre mere om smedearbejde, eller hvis du har brug for en smed til montering, reparation og vedligeholdelse, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 75 29 91 88, eller du kan sende en e-mail til info@erlingsmaskinstation.dk. Derpå kan vi kigge på opgaven og give et uforpligtende tilbud.

Adresse

Vejlevej 46
6862 Tistrup

​CVR: ​31209870

Kontakt os

Telefon: 75 29 91 88

E-mail: info@erlingsmaskinstation.dk

Følg os på facebook